Terma Syarat

CARA TEMPAHAN DAN BELIAN

1. Setiap pembelian buku atau produk adalah tertakluk kepada stok yang sedia ada. Sila pastikan dengan kami sama ada produk yang anda kehendaki masih ada stok atau tidak.


2. Setelah membuat pilihan produk, sila isi borang tempahan di SINI


3. Produk kami terjamin kualiti dan penghantaran. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kehilangan barang semasa pengeposan. Pembeli hendaklah memastikan alamat dan no telefon yang betul.

Jika berlaku kesilapan penghantaran buku, kami akan menggantikannya semula.
MAKLUMAT PENGHANTARAN
Selepas maklumat pembayaran dihantar kepada kami, tempahan akan diproses dalam masa 1-3 hari waktu bekerja. pembeli akan dimaklumkan tentang status penghantaran setelah barang dihantar. Buku akan sampai


1 hingga 5 hari (waktu bekerja) untuk pos laju
atau
1 hingga 14 hari (waktu bekerja) untuk pos biasa

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila emel kepada anysidayuzakaria@gmail.com  atau hubungi kami di talian  017-7912993 a


notes : Kami hanya menjual secara online sahaja. Produk akan dipos menggunakan pos laju. Penghantaran terjamin. No Cash On Delivery (COD).
TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH DAN MEMBELI BELAH DI KEDAI ONLINE KAMI


***********************************************************

Nota untuk agen : Mana-mana buku yang dibeli pelanggan bermula dari jam 8.00 pagi - 4.00pagi keseesokan harinya akan di pos pada pagi tersebut.

Contoh : Jika order hari ini jam 10 pagi, tetap akan dipos keesokan harinya. 

No comments:

Post a Comment